Evenemang

130314-17: Dream-Track '13

2012-12-29 00:26 #0 av: ElLobo

Nu är det dags igen för det årliga modulmötet i Habo.

logo

 

Välkommen till Dream-track '13

Dream-track är ett modulmöte där det byggs "drömbanor" med moduler.

Tanken bakom Dream-Track är i första hand att se till att få igång ett årligen återkommande modulmöte som ligger söder om Stockholm. Att placera det i Jönköpingstrakten ger ett bra centralt läge, inom en radie av ca 30-40 mil så täcks hela södra Sverige och även delar av våra grannländer.

Nu är det snart dags för årets upplaga.

Mötet är årligen återkommande på samma tidpunkt varje år, 3:e helgen i 3:e månaden. 2013 blir det därmed 14-17 mars.

Platsen blir i Spinnet i Habo. Kartlänk finns på hemsidan.

 

Att träffas och ha kul är hela grunden i modulhobbyn, det är till och med en förutsättning! Vi erbjuder alla möjlighet till en plats med sin bana på Dream-track, oavsett vilken skala eller modulstandard man följer. Självklart är du välkommen även utan moduler, med eller utan lok och vagnar. Läs vad som gäller för lok och vagnar för din bana/skala under Banplanering och Deltagarinfo i menyn.

Sista punkten har att göra med att vi gärna vill bli fler inom modulhobbyn, därför kör vi ett öppet hus på lördagen där vi visar upp anläggningen. Fascinationen av "miniatyrer" är gammal och väl utbredd. Vi tror att alla har en behållning av att få se anläggningarna och kanske vi kan hitta nya deltagare till kommande år.

Att köra och se på modulanlägngingar är mycket uppskattat, DT'12 visade samma starka intresse som föregående år och vi kör vidare och hoppas på än större intresse för DT'13.


 

Mer information hittar ni på hemsidan: Dream-Track

 

Anmäl
2013-03-04 21:00 #2 av: ElLobo

Banplaneringen är klar, nu med 3st banor i ny större och ljusare lokal.

Länk: Banplanering

Anmäl
2013-03-31 11:15 #3 av: ElLobo

Järnvägar är modellen

De rykande loken drar passagerarvagnarna fram till stationerna och på rätt klockslag öppnas dörrarna. En bit bort går ett tungt godståg förbi badstranden där barn leker och vuxna lapar både sol och glass. Dream track bjöd i helgen in allmänheten till sin miniatyrvärld.

Länk: Järnvägar är modellen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.